Solaris Marketing adalah syarikat telah ditubuhkan sejak 2010 dan berdaftar sebagai syarikat kawalan serangga (pest control operator) berlesen di Kementerian Pertanian Malaysia dan Industri Makanan (MAFI) yang diuruskan oleh agensi di bawah MAFI iaitu, Jabatan Pertanian Malaysia.

 

KILLBUG PEST CONTROL adalah jenama kami sewaktu memberi perkhidmatan kepada pelanggan. Jenama ini lebih mudah di fahami oleh pelanggan. Sehingga kini jenama ini telah berada dipasaran membantu pemilik rumah kediaman, pemilik industri, bangunan, sekolah dan lain-lain

Solaris Marketing dengan jenama Killbug Pest Control telah memberi perkhidmatan sejak penubuhannya pada 2010 sehinggi kini. Kami telah memberi perkhidmatan kepada pelanggan kerajaan, korporat dan individu. Di antara pelanggan kerajaan dan korporat kami ialah :

  1. SEKOLAH BINA INSAN – MSU FOUNDATION
  2. SEKOLAH KIBLAH
  3. PUSAT JAGAAN KANAK-KANAK MISKIN/YATIM RUKAIYAH
  4. RELA SEPANG
  5. MZ CAFE
  6. SHELL R & R ( ARAH UTARA) LEBUHRAYA PLUS
  7. PHARMACY LIVING HEALTH ECO HILL
  8. SEKOLAH MENENGAH AGAMA PERSEKUTUAN KAJANG (SMAP)

Kami mengguna #DontPetYourPest dan moto kami adalah TEPATI MASA, JUJUR DAN AMANAH. Kami berusaha membantu pelanggan untuk menguruskan masalah seerangga dan haiwan perosak dengan sebaik mungkin.

Mengguna kaedah terkini, racun yang diluluskan oleh Jabatan Pertanian, racun yang bersifat green pesticide (yang tidak beracun tetapi mampu mengawal serangga dan haiwan perosak dan kaedah yang tidak mengguna racun serangga yang dikenali sebagai INTEGRATED PEST MANAGEMENT (IPM).

Lesen Pengendali Kawalan Makhluk Perosak (PCO License)

Lesen Membeli & Menyimpan Racun Makhluk Perosak (Presticide Sell & Storage)